נשנושי טבעות חציל עם שיבולת שועל בתנור טבעוני ללא גלוטן,
לקחת 2 חצילים ארוכים וצרים לקלף עם קולפן פסים(לא חייב),
לחתוך לטבעות של 1 ס"מ,
להכין בקערה כוס טחינה מתובלת בלימון מלח פלפל שחור גרוס ואבקת התיבולית של השף הפשוט(תחליף ביתי של אבקת מרק),ו
בקערה נוספת להכניס 2 כוסות שיבולת שועל ללא גלוטן,
להכין תבנית אפייה עם נייר אפייה מרוסס במעט שמן,
לטבול את טבעות החציל בטחינה ולאחר בשיבולת השועל,
להניח על נייר האפייה לרסס במעט שמן,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד רכות והזהבה יפה ובתאבון.
(להגיש עם טחינה)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>