אומלט(חביתה)עם עגבניות וטחינה בניחוח אורגנו,
לערבב בקערה 4 ביצים,
להוסיף עגבניה גדולה חתוכה לקוביות של חצי ס"מ 3 כפות טחינה גולמית מעט מלח הימלייה חצי כפית אורגנו טחון יבש לערבב לתערובת אחידה,
לחמם מחבת נון סטיק לשפוך את התערובת לטגן עם מכסה עד שמתחיל להתקשות למעלה,
להתחיל לגלגל לגליל לטגן מכל הצדדים,
להוריד מהאש לחתוך לפרוסות בעובי 2 ס"מ ובתאבון.
(כל פרוסה נראת כמו קונכיה ספירלית, מקושטת)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>