פסטה צלנטיני(לוליאן)ברוטב עגבניות עשיר טבעוני,
להכניס לסוטז 6 כפות בצל מטוגן יבש סגול(אפשר בצל מטוגן רגיל) קופסת עגבניות קלופות מרוסקות(400 ג"ר)100 ג"ר רסק עגבניות שליש כפית צילי יבש גרוס חצי כפית פלפל שחור גרוס כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק)כפית סוכר כפית מלח הימלייה כוס מים משטיפת הקופסה,
לבשל על אש קטנה 10 דקות,
לבשל חבילת פסטה צלנטיני (אל דנטה)לסנן,
להכניס לרוטב לערבב על אש קטנה 2 דקות ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>