קרפלך(כיסונים)ממולאים בתפו"א עם רוטב בצל מקורמל בתנור

קרפלך(כיסונים)ממולאים בתפו"א עם רוטב בצל מקורמל בתנור,

להכין רוטב בצל מקורמל: לקרמל 5 בצלים גדולים,להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק)שליש כפית צילי יבש גרוס חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה כוס מים,לבשל על אש קטנה 10 דקות,

להפשיר חבילת קרפלך(800 ג"ר)להניח בתבנית פיירקס 20 על 30,

לפזר מעל את רוטב הבצל להוסיף כוס וחצי מים,

לכסות עם נייר אפייה ומעל עם רדיד אלומניום,

להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות כ50 דקות ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר