לבנה מסורתית ביתית אסלי עם אגוזים וזעתר לשבועות ויתר השנה,
לקחת 1 ליטר יוגורט עיזים או כבשים (לפחות 3.8% שומן)2 שמנת חמוצה (27% שומן) 1 כף מלח הימלייה לערבב על חיתול בד,
להניח על מסננת שמונחת על סיר במקרר ל24 שעות לירידת הנוזלים ויש לנו לבנה,
לערבב בלבנה 5 כפות אגוזי מלך קלויים וגרוסים דק ו2 כפות עלי זעתר יבשים טחונים דקדק ובתאבון
(להגיש עם שמן זית וזעתר ניתן ליצור כדורים בקוטר 2 ס"מ ולהכניס עם שמן זית לצנצנת)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>