קסטות לוטוס בניחוח ווניל צרפתי,
להקציף 2 שמנת מתוקה כוס ורבע חלב 2 כפיות תמצית ווניל ופודינג בטעם ווניל צרפתי 4 כפות סוכר דמררה לקצפת יציבה, להוסיף 500 ג"ר גבינה לבנה לערבב דקה לתערובת אחידה,
לקחת תבנית 20 על 30 לצפות בנייר אפייה,
להניח על הנייר 15 בסקטוויטים לוטוס (ברווחים שוים)שסמל הלוטוס לכיוון הנייר,
להניח על כל בסקוויט חצי כפית קרם לוטוס,
לפזר מעל את הקרם ולישר,
להניח 15 בסקווטים (במיקום מעל התחתונים)שסמל הלוטוס כלפי מעלה לתת לחיצה קלה שיגיעו לגובה הקרם,
להכניס למקפיא ל24 שעות,
להוציא לחמם מעט עם מים את תחתית התבנית להוציא את הקסטות להוריד את הנייר,
לחתוך למלבנים מסביב לכל בסקוויט ובתאבון.
(ניתן לעטוף בניר אפייה גזור כל קסטה ולהקפיא)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>