פסטה פארפלה(עניבות)ברוטב בצל פיקנטי טבעוני,
להכין רוטב בצל:להכניס לסוטז 4 בצלים מקורמלים כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק)שליש כפית צילי יבש גרוס חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלייה לפי הטעם,
לטגן 3 דקות לפתיחת טעמים,
להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה 8 דקות,
לבשל חבילת פסטה לסנן,
להוסיף לרוטב הבצל לערבב על אש קטנה 4 דקות ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>