פסטה פארפלה(עניבות)ברוטב בצל פיקנטי טבעוני

פסטה פארפלה(עניבות)ברוטב בצל פיקנטי טבעוני,

להכין רוטב בצל:להכניס לסוטז 4 בצלים מקורמלים כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק)שליש כפית צילי יבש גרוס חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלייה לפי הטעם,

לטגן 3 דקות לפתיחת טעמים,

להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה 8 דקות,

לבשל חבילת פסטה לסנן,

להוסיף לרוטב הבצל לערבב על אש קטנה 4 דקות ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר