שאלוט(בצלים) מוחמצים במרינדה טבעוני ללא גלוטן

שאלוט(בצלים) מוחמצים במרינדה טבעוני ללא גלוטן,

לקלף 600 ג"ר בצלי שאלוט לחתוך כל אחד לחצי,

לעקר צנצנת זכוכית עם כוס מים רותחים ע"י מעבר המים על כל הצנצנת,

להכניס את חצאי השאלוט,

לחמם בסיר כוס ורבע חומץ בן ייןחומץ תפוחים כוס ורבע מים 5 כפות סוכר כפית פלפל שחור שלם כפית זרעי חרדל 4 עלי דפנה עד שכל הסוכר ימס,

לצקת לתוך הצנצנת על הבצלים לסגור עם מכסה,

להניח בשמש הביתית 5 ימים להעביר למקרר ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ