קפוסטה(כרוב כבוש)עם זרעי קימל ובצל מקורמל,
להכניס לסוטז 5 בצלים מקורמלים להוסיף כף זרעי קימל גרוסים בעלי ומכתש חצי כפית פלפל שחור גרוס,
לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,
לקחת קופסת כרוב כבוש לשטוף על מסננת לירידת רוב המלחים,
לקצוץ את הכרוב דק,
להכניס לבצלים לאדות על אש קטנה 15 דקות תוך כדי ערבוב ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>