ציפס מעלי גפן לקישוט ואכילה

צ'יפס מעלי גפן לקישוט ואכילה,

לקחת עלי גפן טריים לשטוף וליבש,

להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,

לרסס מעט מעט שמן לפזר מעט מעט מלח גס,

להכניס לתנור חם על 180 מעלות לאפות(ליבש)כ3 דקות(זהירות שלא ישרף)

להניח על תבשילים וסלטים

(נותן קרץ למנה אפשר שלם ואפשר שבור)ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה