פירוגי עם קפוסטה(כסונים(קרפלך) במילוי תפו"א עם כרוב כבוש וקימל) מאכל פולני

פירוגי עם קפוסטה(כסונים(קרפלך) במילוי תפוא עם כרוב כבוש וקימל) מאכל פולני,

להכין כרוב: להכניס לסוטז 5 בצלים מקורמלים להוסיף כף זרעי קימל גרוסים בעלי ומכתש חצי כפית פלפל שחור גרוס,לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,לקחת קופסת כרוב כבוש לשטוף על מסננת לירידת רוב המלחים,לקצוץ את הכרוב דק,להכניס לבצלים לאדות על אש קטנה 15 דקות תוך כדי ערבוב,

לקחת חבילת כיסונים במילוי תפו"א קפואים לבשל לפי ההוראות לסנן,

להוסיף לכרוב לערבב בעדינות על אש קטנה 5 דקות ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול