סירות תפו"א גורמה מזוגזגות בתיבול "אבקת ראס אל השף הפשוט" טבעוני ללא גלוטן,
לקחת 10 תפו"א מזן גורמה לחצות ל2 סירות עם סכין זיגזג,
להכניס לקערת ערבוב לצקת מעל 6 כפות שמן זית לערבב לציפוי מלא,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
לפזר מעל אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק)ומעט מעט מלח גס,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד רכות והזהבה יפה ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>