סלט חצילים עם פלפל אדום קלוי על האש ותירס בתחמיץ טבעוני ללא גלוטן,
לקחת 5 חצילים קשים קלים ומבריקים לקלף עם קולפן פסים,
לחתוך לטבעות בעובי 2 ס"מ ולקוביות של 2 ס"מ.
להכניס לקעת ערבוב להוסיף 4 כפות רוטב צילי מתוק 6 כפות שמן זית לערבב לציפוי מלא,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה בשכבה אחת,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד רכות והזהבה יפה לצנן,
להחזיר לקערת ערבוב להוסיף קופסת תירס וואקום מסוננת(400 ג"ר)3 פלפלים אדומים על האש בתחמיץ בקוביות קטנות כפית סוכר חצי כפית מלח הימלייה 3 כפות מיץ לימון 5 כפות חומץ לערבב,
לתת לנוח במקרר 3 שעות לערבב ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>