פסטה פיפטה ריגטה(צינורות חצי עגולים)עם שעועית ברוטב עגבניות בניחוח אבקת ראס אל השף הפשוט ובצל מקורמל

פסטה פיפטה ריגטה(צינורות חצי עגולים)עם שעועית ברוטב עגבניות בניחוח אבקת ראס אל השף הפשוט ובצל מקורמל,

לטגן 3 דקות לפתיחת טעמים 5 בצלים מקורמלים כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק)חצי כפית פלפל שחור גרוס שליש כפית צילי יבש גרוס(לא חייב)כפית מלח הימלייה,

להוסיף קופסת שעועית לבנה ברוטב עגבניות לבשל על אש קטנה 8 דקות,

במקביל לבשל חבילת פסטה ולסנן,

להעביר את הפסטה לתערובת לערבב ולבשל על אש קטנה 5 דקות ובתאבון.

(אם מיועד לילדים להכין ללא הצילי)

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ