טחינה עם יוגורט 20 אחוז חלבון,
להכניס לקערת ערבוב כוס וחצי טחינה גולמית
(טחינה אל ארז 100% שומשום מיוצרת בשיטה המסורתית ללא תוספת מלח),
להוסיף 2 גביעי יוגורט 20% חלבון(400 ג"ר)מים קרים לפי הצורך לדלילות הרצוייה לערבב למשחה חלקה, להוסיף שום לימון ומלח הימלייה לפי הטעם ובתאבון.
להגיש עם שמן זית פפריקה ושומשום קלוי
(יוצא מעדן עשיר סידן וחלבון)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>