גיגיק עם טחינה ויוגורט 20 אחוז חלבון,
לקחת 12 מלפפונים(1 ק"ג) לקצוץ לגוליאנים לסחוט מנוזלים,
להכין טחינה עם יוגורט: להכניס לקערת ערבוב כוס וחצי טחינה גולמית(טחינה אל ארז 100% שומשום מיוצרת בשיטה המסורתית ללא תוספת מלח),להוסיף 2 גביעי יוגורט 20% חלבון(400 ג"ר)מים קרים לפי הצורך לדלילות הרצוייה לערבב למשחה חלקה להוסיף שום לימון ומלח הימלייה לפי הטעם,
להוסיף למלפפונים 3 כוסות טחינה עם יוגורט כוס שמיר קצוץ דקדק לערבב,
להוסיף פלפל שחור גרוס ומלח הימלייה לפי הטעם לערבב,
לתת לנוח במקרר שעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
(יוצא סלט עשיר בסידן וחלבון)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>