שעועית ירוקה עם פירורי לחם ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן,
לבשל עד רכות חצי ק"ג שעועית ירוקה(אפשר קפואה אפשר טרייה ואפשר מקופסה(ללא צורך בבישול))לסנן,
לטגן לפתיחת טעמים 5 בצלים מקורמלים עם כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק)חצי כפית פלפל שחור גרוס שליש כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי)כפית מלח הימלייה במשך 3 דקות,
להוסיף 2 כוסות פירורי לחם ללא גלוטן לטגן בתערובת 4 דקות,
להוסיף את השעועית לטגן בתערובת 4 דקות ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>