סירות תפו"א עם אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט ושומשום טבעוני ללא גלוטן,
לקחת 5 תפו"א גדולים לחתוך לחצי לרוחב וכל חצי ל4 סירות,
להכניס לקערת ערבוב לזלף מעל 6 כפות שמן זית לערבב לציפוי מלא,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
לפזר מעל מעט אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק)ומעט שומשום קלוי,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד ריכוך והזהבה יפה(כ50 דקות)ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>