קרפלך במילוי תפו"א עם זיתים ובצל מקורמל בניחוח אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט צמחוני

קרפלך במילוי תפו"א עם זיתים ובצל מקורמל בניחוח אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט צמחוני,

להרתיח סיר מים עם מעט מלח,

כשהמים רותחים להכניס את הקרפלך הקנויים(800 ג"ר)הקפואים להגיע לרתיחה חדשה ושהקרפלך צפים 5 דקות לסנן,

לקרמל בסוטז 4 בצלים ,

להוסיף כוס וחצי טבעות זיתים קצוצים דק כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק)חצי כפית פלפל שחור גרוס ושליש כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי)לטגן במשך 6 דקות,

להוסיף את הקרפלך לערבב על אש קטנה 3 דקות ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ