חומוס מבושל לשימוש והקפאה טבעוני ללא גלוטן לשימוש עתידי אסלי,
להשרות 2 וחצי ק"ג גרגירי חומוס בקערה גדולה עם הרבה מים וכפית סודה לשתייה ל18-24 שעות,
לסנן מהמים להכניס לסיר גדול עם מים,
לבשל להגיע לרתיחה ולבשל על אש קטנה עד ריכוך (ריכוך=שגרגיר החומוס נמעך בקלות ע"י שתי אצבעות)(החומוס בבישול מיצר הרבה קצף יש לכפות (עם כף )את הקצף שהכריים לא יתלכלכו),
להעביר לכלי אכסון בכל כלי 500 ג"ר חומוס מבושל ו3 מצקות מהנוזל בישול,
לקרר להכניס לפריזר לאכסון ארוך עד שנה,
להפשיר לשימושים שונים: מאפים, סלטים, מרקים, תבשילים וחומוס לניגוב,
מהכמות הזאת לאחר בישול והשרייה יוצאים 6 וחצי ק"ג גרגירי חומוס ללא הנוזלים ובתאבון.
(כמובן ניתן להקטין כמויות)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>