חומוס-תערובת לסמבוסק טבעוני ללא גלוטן,
לבשל גרגירי חומוס(אפשר מקופסאות שימורים מסוננות),
לקחת 500 ג"ר למעוך עם מועך פירה ואו במעבד מזון בפולסים,
לטגן 4 בצלים גדולים,
להוסיף כפית כמון כפית פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית כורכום כפית וחצי מלח הימלייה שליש כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי)לטגן לפתיחת טעמים 5 דקות,
להוסיף את גרגירי החומוס המעוכים לערבב על אש קטנה 5 דקות לקרר ומוכן למילוי סמבוסק ואו מאפים אחרים ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>