סמבוסקים ממלאים חומוס ממלווחים בתנור טבעוני,
להכין תערובת חומוס לסמבוסק: לקחת 500 ג"ר למעוך עם מועך פירה ואו במעבד מזון בפולסים,לטגן 4 בצלים גדולים,להוסיף כפית כמון כפית פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית כורכום כפית וחצי מלח הימלייה שליש כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי)לטגן לפתיחת טעמים 5 דקות,להוסיף את גרגירי החומוס המעוכים לערבב על אש קטנה 5 דקות לקרר ומוכן.
להפשיר מלווחים בזוגות,
להניח על מלווח 4 ערמות של התערובת(כף וחצי בכל ערימה)בחלוקה שווה לרבעים,
להניח מעל מלווח נוסף להדק בין הערמות ומסביב,
לחתוך לארבע משולשים,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה(אין צורך בשימון),
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון,
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>