קציצות מתערובת חומוס לסמבוסק טבעוני ללא גלוטן,
להכין תערובת חומוס לסמבוסק: לקחת 500 ג"ר למעוך עם מועך פירה ואו במעבד מזון בפולסים,לטגן 4 בצלים גדולים,להוסיף כפית כמון כפית פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית כורכום כפית וחצי מלח הימלייה שליש כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי)לטגן לפתיחת טעמים 5 דקות,להוסיף את גרגירי החומוס המעוכים לערבב על אש קטנה 5 דקות לקרר ומוכן.
להעביר לקערת ערבוב 3 כוסות תערובת,
להוסיף כוס קמח חומוס לערבב לתערובת אחידה,
ליצור עם ידיים רטובות קציצות בקוטר 5 ס"מ פחוסות,
לצפות בשומשום קלוי,
לחמם מחבת עם מעט שמן לטגן משני הצדדים,
להעביר לנייר סופג ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>