אומלט(חביתת)גזר אפונה ובצל מקורמל צמחוני,
לקשקש בקערת ערבוב 4 ביצים,
להוסיף 2 בצלים מקורמלים קופסת גזר ואפונה מסוננת חצי כפית אורגנו יבש טחון פלפל שחור גרוס ומלח הימלייה לפי הטעם,
לערבב לתערובת אחידה,
להעביר למחבת נון סטיק(ללא תוסםת שימון)
לטגן עם מכסה על אש בינונית עד התקשות החלק העליון ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>