סמבומלווחסביח בתנור,(מעדן הפתעה)
להפשיר מלווח,
למרוח על חצי מלווח סחוג ואו אריסה ועל החצי השני טחינה(להשאיר מסביב 1 ס"מ ריק להדבקה),
להניח על הטחינה פרוסת חציל אפוייה(ואו מטוגנת)ביצה קשה חתוכה לטבעות ותפו"א מבושל חתוך לטבעות בעובי חצי ס"מ,
לתבל במעט מלח הימלייה ופלפל שחור גרוס,(אפשר להוסיף עם אוהבים כף עמבה),
לקפל את החצי הריק על המלא להדק בקצוות עם מזלג,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה(אין צורך בשימון),
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>