גלילות חציל אפויות ממלאות בסלט ביצים ותפוא"

גלילות חציל אפויות ממלאות בסלט ביצים ותפו"א,

להכין את החצילים: לקחת חצילים קלים(ללא גרעינים) קשים ומבריקים(טריים),לקלף עם קולפן פסים(לא חייב),לחתוך לרוחב פרוסות בעובי 1 ס"מ,להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,למרוח שכבה עדינה של שמן זית משני הצדדים,לפזר מעט מעט מלח גס,להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה.

 

להכין סלט ביצים ותפו"א: לערבב בקערה קטנה 3 כפות מיונז כף חרדל חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית מלח הימלייה.להכניס לקערת ערבוב 3 תפו"א(מבושלים ומקולפים)מגורדים על פומפייה גסה,3 ביצים קשות מגורדות על פומפייה גסה,3 מלפפונים חמוצים חתוכים בקוביות קטנות,את הרוטב המוכן לערבב לתערובת אחידה.

להניח בקצה כל פרוסת חציל כף מהסלט לגלגל לגליל ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר