גלידת יוגורט בטעם מנגו ובננה עשירה בחלבון,
לקחת 3 מנגו גדולים ל4 בננות לקלף לחתוך לקוביות וטבעות להכניס להקפאה לפחות 24 שעות,
להכניס למעבד מזון להוסיף 80 מ"ל סירופ אגבה(אפשר מייפל)ו2 גביעים של יוגורט 20% חלבון,
לטחון לתערובת אחידה ובתאבון,
(אפשר לאכול במקום ואו להקפיא בכלים לאכילה בעתיד)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>