תפו"א מתובלים ברוטב ראס אל השף הפשוט פפריקה ובצל מטוגן טבעוני ללא גלוטן,
לבשל עם הקליפה 10 תפו"א בינוניים עד רכות,
להכניס למים קרים ל4 דקות להפשיל את הקליפה בעזרת חיכוך עם היד,
לחתוך לחתיכות של 2-3 ס"מ,
לטגן עד הזהבה יפה 5 בצלים,
להוסיף שליש כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי)כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק)2 כפות פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף כוס מים לבשל 3 דקות,
להוסיף את תפו"א לבשל תוך כדאי ערבוב 5 דקות ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>