צלי שוקי עוף ברוטב עשיר בניחוח סילן,
לקחת 6 שוקי עוף לטגן ב5 כפות שמן 5 דקות מכל צד להזהבה קלה,
להוציא לצלחת,
באותו השמן לטגן 2 בצלים קצוצים דקדק עד הזהבה פלוס,
להוסיף 4 כפות סילן חצי כפית מלח הימלייה כפית אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק)לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה 10 דקות,
להוסיף את השוקיים לבשל מכל צד 8 דקות ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>