תפו"א מזן גורמה בתיבול רוטב התיבולית ראס של השף הפשוט בתוספת תבלינים טבעוני ללא גלוטן,
לבשל שק תפו"א מזן גורמה עם הקליפה עד רכות,
להעביר למים קרים ל6 דקות לסנן,
להוריד את הקליפות עם הידים בחיכוך(יורדות בקלי קלות)לחתוך לטבעות בעובי 3 ס"מ,
לרוטב:לטגן לפתיחת טעמים ב6 כפות שמן כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק)2 כפות פפריקה רבע כפית כמון שליש כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה במשך 3 דקות,
להוסיף כוס מים לבשל 6 דקות על אש קטנה,
להוסיף את תפו"א לבשל ולערבב ברוטב 8 דקות על אש קטנה ובתאבון
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>