בורקס גבינה וזיתים מבצק עלים במחבת,
לקחת בצק עלים מופשר במקרר לחתוך למרובעים של 15 ס״מ,
להניח על כל ריבוע פרוסת גבינה צהובה בצורת משולש על חצי מהריבוע(להשאיר בשתי הקצוות 1 ס״מ להדבקה),
להניח על הפרוסה טבעות זיתים,
להניח מעל הזיתים משולש גבינה נוסף,
להרים את החלק הריק על החלק המלא,
להדק בקצוות עם מזלג,
לחמם מחבת נון סטיק מרוסס במעט שמן,
להניח את הבורקסים(בכמה סבבים)לטגן על אש בינונית משני הצדדים(כל כמה דקות להפוך צד לחזור על הפעולה כמה פעמים) עד הזהבה יפה משני הצדדים ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות