שקשוקזוקיני ביצים בתבשיל זוקיני ובצל מטוגן,
לחתוך לגוליאנים 600 ג״ר זוקיני,
לטגן 5 בצלים עד הזהבה פלוס,
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)כפית מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס כף פפריקה שליש כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי) לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף את הזוקיני לטגן ולאדות בתערובת 6 דקות,
להוסיף 2 כוסות מים לבשל על אש קטנה 20 דקות,
להוסיף 9 ביצים לבשל על אש קטנה עם מכסה עד העשייה הרצוייה(חלמון רך ואו קשה)ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות