סלט תפוחוני(מיני מיני)אדמה עם יוגורט מעושר בחלבון וbio,
לבשל עד רכות 1 ק״ג תפוחוני אדמה(מיני)עם הקליפה לסנן,
להוסיף מים קרים ל6 דקות לסנן,
לקלף עם חיכוך האצבעות(מתקלף בקלות) לקרר,
לערבב בקערת ערבוב 3 יוגורט 25 ג״ר חלבון עם ביו 2 מלפפון חמוץ חתוך לקוביות של חצי ס״מ כוס עירית קצוצה דקדק בצל סגול קטן קצוץ דקדק 2 כפיות חרדל 2 כפיות מיץ לימון חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה לערבב לתערובת אחידה,
לחתוך את תפו״א לקוביות של 1 ס״מ,
להוסיף לרוטב לערבב לתערובת אחידה,
להכניס למקרר לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>