גלידת יוגורט בטעם מנגו ובננה עשירה בחלבון

גלידת יוגורט בטעם מנגו ובננה עשירה בחלבון,

לקחת 3 מנגו גדולים ל4 בננות לקלף לחתוך לקוביות וטבעות להכניס להקפאה לפחות 24 שעות,

להכניס למעבד מזון להוסיף 80 מ"ל סירופ אגבה(אפשר מייפל)ו2 גביעים של יוגורט 20% חלבון,

לטחון לתערובת אחידה ובתאבון,

(אפשר לאכול במקום ואו להקפיא בכלים לאכילה בעתיד)

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ