גלילות חצילים בתנור ממולאות בממרח שעועית וזיתים טבעוני ללא גלוטןֿ,
להכין ממרח שעועית וזיתים:להשרות ל18 שעות 350 ג״ר שעועית לימה(בובס)לסנן,לבשל עם מים חדשים עד רכות לסנן לקרר,להעביר למעבד מזון להוסיף כוס וחצי טחינה גולמית לטחון למשחה חלקה,להעביר לקערת ערבוב,להוסיף 2 כוסות טבעות זיתים קצוצות דקדק כף חומץ בין יין 2 שיני שום כתושות חצי כפית מלח הימלייה רבע כפית פלפל לבן טחון לערבב למשחה אחידה.
לקחת 3 חצילים לקלף עם קולפן פסים(לא חייב),
לחתוך לרוחב לסירות בעובי 1 ס״מ,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
למרוח מעט שמן זית עם מברשת משני הצדדים לפזר מעט מעט מלח גס,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד הזהבה פלוס לקרר,
להניח כף מהממרח על קצה הסירה לגלגל לגליל,
להכניס למקרר לשעתיים להתיצוות ובתאבון.
(עשיר בחלבון וסידן)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>