שמן צ‘ילי(קונפי)טבעוני ללא גלוטן(חריף אששש),
לקחת 8 שיני שום גדולות למעוך אותם עם הצד הרכב בסכין ע״י מכה קלה(הרכיב החשוב בו האליצין פורץ החוצה ויעיל מאוד רפואית)לקצוץ דקדק,
להכניס למחבת סוטז להוסיף 2 כפות פפריקה 4 כפות צ‘ילי יבש גרוס כפית מלח הימלייה חצי כוס שמן זית,לטגן 4 דקות לפתיחת טעמים(זהירות לא לשרוף),
להוסיף 2 וחצי כוסות שמן זית לבשל על האש הכי קטנה שעה לקרר,
לסנן עם מסננת להעביר לבקבוק מעוקר(עם מים רותחים ליבש),
לאחסן במקרר ובתאבון.
(זהירות חריף אשששש מתאים לתבשילים פסטות סלטים ממרחים מאפים וכל מה שבא)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>