צ'יפס קוביות תפו״א קטנות בתנור עם שמן צ‘ילי טבעוני ללא גלוטן,
להכין שמן צ‘ילי:לקחת 8 שיני שום גדולות למעוך אותם עם הצד הרכב בסכין ע״י מכה קלה(הרכיב החשוב בו האליצין פורץ החוצה ויעיל מאוד רפואית)לקצוץ דקדק,להכניס למחבת סוטז להוסיף 2 כפות פפריקה 4 כפות צ‘ילי יבש גרוס כפית מלח הימלייה חצי כוס שמן זית,לטגן 4 דקות לפתיחת טעמים(זהירות לא לשרוף),להוסיף 2 וחצי כוסות שמן זית לבשל על האש הכי קטנה שעה לקרר,לסנן עם מסננת להעביר לבקבוק מעוקר(עם מים רותחים וליבש)לאחסן במקרר.
לקחת 4 תפו״א ענקיים(1 וחצי ק״ג כך יצאו יותר קוביות אחידות)לקלף,
לחתוך לקוביות של 1 וחצי ס״מ להכניס לקערת ערבוב,
להוסיף 3 כפות שמן צ‘ילי ו3 כפות שמן זית לערבב לציפוי מלא של הקוביות,
להניח בשכבה אחת על נייר אפייה בתבנית אפייה,
לפזר מעל מעט מעט מלח גס,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד הזהבה פלוס(בערך שעה לבדוק לפני)ובתאבון.
(יוצא פיקנטי חריף)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>
לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>