חזרת לבנה (חריין ביידיש) לראש השנה טבעוני ללא גלוטן

חזרת לבנה (חריין ביידיש) לראש השנה טבעוני ללא גלוטן,

לרסק לפירורים 400 ג"ר שורש חזרת מקולף על פומפייה דקה מאוד עדיף במעבד מזון(זהירות צריך בית מאוורר האדים החריפים מהחזרת עולים למוח)

להוסיף41 כוס מים 4 כפות סוכר 41 כוס חומץ 3 כפות מיץ לימון כפית מלח לערבב,

לתת לנוח במקרר כמה שעות בכלי אטום ובתאבון.

יוצא מעדן חריף חריף(אזהרה מאדי החזרת)

(הואסאבי היפני היא חזרת לבנה של שורש הואסאבי)

כדאי להפוך לחזרת אדומה לרסק 1 ק"ג סלק מבושל ללא קליפה על פומפייה דקה (אני השתמשתי בסלק בוואקום איכותי מספיק מונע הרבה ליכלוך) לערבב ובתאבון.

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול