כבד קצוץ לראש השנה פסח ושאר ימות השנה,
לטגן עד הזהבה פלוס (קירמול)5 בצלים קצוצים דק,
להוסיף לבצל 600 ג"ר כבדים (צלויים על אש),
לטגן בבצל על אש נמוכה עד עשייה (לא ליבש את הכבדים),
לקרר במקרר לפחות 3 שעות,
לרסק במעבד מזון בפולסים עם כף פלפל שחור גרוס מלח לפי הטעם ו5 ביצים קשות קרות עד קבלת מרקם חלק,
להכניס למקרר ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>