חצילונים ממולאים בבטטה חציל ועדשים שחורות בתנור טבעוני ללא גלוטן

חצילונים ממולאים בבטטה חציל ועדשים שחורות בתנור טבעוני ללא גלוטן,

להכין את המילוי:לקלף 2 חצילים לחתוך לקוביות קטנות(אני השתמשתי בפנים של חצילים שרוקנתי למילוי)לחתוך 2 בטטות מקולפות לגוליאנים,לבשל כוס ורבע עדשים שחורות עד רכות לסנן,לטגן לפתיחת טעמים בסוטז 3 בצלים מקורמלים כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)כפית מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס ושליש כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי)להוסיף את הבטטות והחציל לאדות בתערובת 5 דקות,להוסיף חצי כוס מים לבשל על אש קטנה 8 דקות,להוסיף את העדשים לבשל על אש קטנה 5 דקות.

לקחת חצילונים בגודל אגרוף גדול לחתוך את הקצא מכיוון הגבעול,

לקלף עם קולפן פסים(לא חייב),לרוקן את הפנים עם מקדח ממולאים,

למרוח מעט שמן זית ,

להכניס בכלי חסין חום שכל החצילים יעמדו לתנור חם על 200 מעלות לאפות 10 דקות,

להוריד את חום התנור ל160 מעלות,

להוציא למלא מהתערובת,

להכניס חזרה לתנור על 160 מעלות לאפות 15 דקות ובתאבון.

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה