קרפלך תפו״א ברוטב סילן וטחינה לראש השנה צמחוני,
להרתיח מים עם כפית מלח הימלייה,
להוסיף חבילת קרפלך במילוי תפו״אקפואה(קנוייה),
להרתיח שנית ולאחר שהקרפלך צפים 4 דקות לסנן,
לטגן 4 בצלים עד הזהבה פלוס(אני אוהב קצת שרוף),
להוסיף חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה כוס טחינה גולמית 4 כפות סילן טבעי שליש כפית צ‘ילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצ‘ילי)לערבב על אש קטנה 2 דקות,
להוסיף 3/4 כוס מים לבשל על אש קטנה 5 דקות,
להוסיף את הקרפלך המבושלים לערבב על אש קטנה 5 דקות ובתאבון.
(יוצא מעדן-אפשר להוסיף לרוטב חמוציות ואו צימוקים)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>