כוסמת עם לבבות דקל ובצל מטוגן טבעוני ללא גלוטן,
להכין את לבבות הדקל:לקחת 2 קופסאות לבבות דקל חתוכים לסנן לחתוך כל טבעת ל 4,לטגן 4 בצלים גדולים עד הזהבה פלוס,להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה שליש כפית צ‘ילי גרוס יבש(אם מיועד לילדים ללא הצ‘ילי),לטגן לפתיחת טעמים 2 דקות,להוסיף חצי כוס מים לבשל על אש קטנה 8 דקות,להוסיף את לבבות הדקל החתוכים לבשל על אש קטנה 8 דקות.
להכין כוסמת:להכניס לסוטז כף שמן וכוס וחצי כוסמת קלוייה(חומה),לטגן 2 דקות להוסיף 3 כוסות מים,להרתיח ולבשל על האש הכי קטנה עד ספיגת המים,
להעביר ללבבות הדקל לבשל על אש קטנה 4 דקות ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>