מאפינס טבעוני בננה שוקולד צ'יפס מקמח קוסמין מלא לראש השנה,
לערבב בקערה כוס רסק תפוחי עץ ללא תוספת סוכר עם חצי כוס סוכר דמררה,
להוסיף 4 כפות סילן כוס חלב (משקה)שקדים בטעם ווניל 100 ג"ר נטורינה שמן זית מומסת (במיקרו),
( נטורינה – מבית שמרית)
כפית תמצית ווניל חצי כפית קינמון לערבב,
להוסיף 3 כוסות קמח קוסמין מלא 1 שקית אבקת אפייה כפית סודה לשתייה קורט מלח לערבב,
להוסיף 4 בננות בשלות מעוכות 100 ג"ר שוקולד צ'יפס מריר 66% לערבב,
לשמן בהתזה עדינה מנז'אטים מ"ס 5 בתבנית תאים,
למלא מהתערובת 43 גובה,
לקשט עם שוקולד צ'יפס מריר 66%,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות 14 דקות ובתאבון.
(יוצאים 24 מאפינס אפייה בשני סבבים)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>