‎⁨תפוח אפוי במלווח דבש וקינמון לראש השנה⁩

תפוח אפוי במלווח דבש וקינמון לראש השנה,

לקחת תפוח גראנד(חמוץ מתוק)לחתוך לחצי להוציא את הגרעינים,

חצי אחד לחתוך שתי וערב 43 גובה לקוביות של חצי ס״מ,

את החצי השני לקלף ולחתוך לקוביות של חצי ס״מ ולהכניס לקערית,

להוסיף כף וחצי דבש ושליש כפית קינמון לערבב,

לערבב בצלוחית נוספת כף דבש ומעט קינמון,

להפשיר מלווח לחתוך 8 חריצים של 3 ס״מ מסביב להיקף במרחק שווה,

לגלגל כל חיתוך לכיוון פנימה להדק בקצוות לגלגול הבא עד סוף ההקיף,

להניח במרכז את חצי התפוח המחורץ,

למרוח עליו דבש וקינמון,

ולפזר מסביב את קוביות תפוחי העץ המושרים,

להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,

להכניס לתנור חם על 180 מעלות לאפות עד הזהבה יפה,

לפזר אבקת סוכר ובתאבון.

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ