פירה תפו״א עם יוגורט עשיר בחלבון ופלפל שחור גרוס,
לבשל 1 וחצי ק״ג תפו״א עם כפית מלח הימלייה עד רכות לסנן וליבש על אש קטנה 4 דקות,
למעוך לפירה דק וחלק(אני מעכתי עם מכשיר לפירה עם החורים הכי קטנים)'
להעביר לקערת ערבוב להוסיף 2 גביעים של יוגורט 25 ג״ר חלבון חצי כפית פלפל שחור גרוס,
לערבב לתערובת אחידה ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>