פאי רפרפות(רעפים)מתפו״א ליום הכפורים,
לקחת תבנית פאי לצפות מבפנים עם נייר אפייה משומן,
לקחת כמה תפו״א בגודל אחיד לקלף,
לחתוך טבעות בעובי חצי ס״מ עם סכין זיגזג,
להניח במרכז טבעת אחת,
לסדר שורות של טבעות בחצי חפיפה,
ובמשולשים שנוצרים שורות קצרות,
למרוח עם מעט שמן,
לפזר מעל מעט פלפל שחור גרוס מעט כמון מעט פפריקה ומעט מעט מלח גס,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות,
לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
(ניתן להגיש בתבנית ואו להפוך בעזרת צלחת נוספת לצלחת הגשה)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>