תבשיל כוסמת ירוקה קינואה ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן

תבשיל כוסמת ירוקה קינואה ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן,

להכין כוס ורבע כוסמת ירוקה:לטגן כוס ורבע כוסמת ירוקה בכף שמן 2 דקות,להוסיף 2 וחצי כוסות מים,להרתיח ולהעביר לאש הכי קטנה עד ספיגת המים.

להכין כוס ורבע קינואה:לקחת כוס ורבע קינואה להוסיף 2 וחצי כוסות מים להרתיח להעביר לאש הכי קטנה לבשל עד ספיגת כל המים.

להכניס לסוטז 4 בצלים מקורמלים כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה שליש כפית כמון שליש כפית צ‘ילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצ‘ילי)לטגן 2 דקות לפתיחת טעמים,

להוסיף חצי כוס מים לבשל על אש קטנה 4 דקות,

להוסיף את הכוסמת והקינואה המבושלות,

לערבב על אש קטנה 5 דקות ובתאבון.

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ