מאפינס תפוח "בדבש" מקמח קוסמין מלא טבעוני לראש השנה ויום הכיפורים,
לקלף ולחתוך 2 תפוחי עץ גראנד(חמוץ מתוק)לקוביות של 1 ס״מ להשרות בקערה עם 3 כפות סוכר דמררה ורבע כפית קינמון לחצי שעה לערבב,
לערבב בקערה 113 ג״ר רסק תפוחי עץ ללא תוספת סוכר עם חצי כוס סילן,
להוסיף חצי כוס שמן חצי כוס מים חצי כפית קינמון כפית תמצית ווניל 2 כפות אבקת חרובים כף אבקת קקאו לערבב,
להוסיף 1 וחצי כוסות קמח קוסמין מלא חצי שקית אבקת אפייה חצי כפית סודה לשתייה קורט מלח לערבב,
להוסיף 1 וחצי תפוחי עץ גראנד חתוך לקוביות של ס"מ שמושרה לערבב(חצי תפוח בקוביות לשמור לקישוט),
לשמן בהתזה מנגאטים מ"ס 5 בתבנית תאים,
למלא מהתערובת 43 גובה לקשט עם קוביות תפוח עץ,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות ל14 דקות ובתאבון.
(סה"כ צריך 2 תפוחי עץ יוצאים 12 מאפינס)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>