ציפס קליפות תפו״א טבעוני ללא גלוטן-חטיף,
לקחת קליפות (שטופות ונקיות),
לחמם שמן,
לטגן את הקליפות עד הזהבה פלוס לנייר סופג,
לפזר מעט מלח הימלייה גס ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>