מאפינס עם אגסים בצורת לב לחגי תשרי

מאפינס עם אגסים בצורת לב לחגי תשרי,

לקלף 4 אגסים לחתוך לקוביות של 1 ס״מ,לחמם מחבת עם שליש כוס סוכר ורבע כוס מים עד שנוצר קרמל,להוסיף את האגסים ו2 כפות חמאה לקרמל בתערובת עד שקיפות האגסים לקרר,

לערבב בקערה 5 ביצים כוס סוכר דמררה כפית תמצית ווניל כפית קינמון 2 כפות טחינה גולמית 2 יוגורט 3% של 200 מ"ל 5 כפות מים 32 כוס שמן וכוס קוואקר,

להוסיף 3 כוסות קמח קוסמין מלא (אפשר רגיל)שקית אבקת אפייה חצי כפית סודה לשתייה קורט מלח לערבב, להוסיף את קוביות אגסים לערבב,

לרסס במעט שמן מנגאטים מ״ס 5 בתבנית תאים,

למלא 43 גובה לפזר מעל מעט קוואקר ומעט סוכר דמררה,

להשחיל בין המנג'ט לתבנית ג'ולה מזכוכית (נוצרת צורת לב)'

להכניס לתנור חם על 180 מעלות לאפות כ14 דקות ואו עד שיוצא קיסם לח ובתאבון.

(יוצאים 24 מאפינס בשני סבבים של אפייה)

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

 

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר